Alarm med kamera.

Derfor er alarm med kamera en god idè.

I mange år, var kamera og videoovervågning ikke noget man havde integreret i alarmsystemer, men blot en selvstændig sikringsmåde. Men i dag, vil man kunne finde videoovervågning i sine alarmer og dette er der en god og helt specielt grund til. Den specielle grund er, at det gør politiets efterforskningsarbejde enormt lettere, da de med alarmens videooptagelser, ville kunne identificere tyven meget lettere. Dette er dog også grunden til, at flere tyverier bliver opklaret i dag, fordi politiet har beviser for hvem tyvene er, og meget nemmere kan finde frem til dem.

I takt med, at der netop bliver opklaret flere indbrud end før, mindsker det også risikoen for, at det er dit hus der står for skud næste gang. Tyvene fornyer hele tiden deres fremgangsmåder, og det skulle gerne være så vanskeligt som muligt for dem, at brude ind i dit hus. Hvis uheldet alligevel sker, er det derfor godt at have videoovervågning så politiet, som skrevet tidligere har bevis materiale.

I et alarm kamera, der bliver brugt til videoovervågning, kan der være indbygget mikrofon og  en bevægelsesdetektor. Opfanger kameradetektoren bevægelser i rummet, i mens alarmsystemet er slået til, vil kameraet automatisk begynde, at optage alle bevægelser samt lyd.

Ydermere, bliver der sendt en sms besked til dig og selvvalgte personer, hvis alarmen aktiveres. Med en foto alarm  får du også en MMS med foto af tyven. Du har så mulighed for at sende bevis materialet til politiet, ens forsikringsselskab eller lignende.

På den måde er det ikke kun bevis materiale til politiet, men også til dit forsikringsselskab. Sender du materialet til dit forsikringsselskab øger du merkant chancen for, at få erstattet eventuelle værdier, der er mistet. Det kan dermed konkluders, at investerer i videoovervågning til dit hjem, er en win win situation både for dig, men også for politiet og dit forsikringsselskab.

Ønsker du at se mere om alarm med videoovervågning så klik her: Foto alarm

Skriv et svar