GSM alarm

Hvad er en GSM alarm?

Tro det eller ej, men der er rent faktisk tre måder en alarm kan kommunikere med indehaveren, eller en alarmcentral på. Disse tre måder er henholdsvis via en internetforbindelse, fastnettelefonlinje eller den tredje måde, som er mobilnetværket. Det smart ved GSM alarmer, er at de er en af de alarmer, der kommunikere trådløs og derfor er der ingen grund til, at være bekymret eller overhovedet benytte sig af en internetforbindelse eller et fastnetnummer. I mange tilfælde, vil det også være en helt enormt dyr fornøjelse, at bruge for eks. et fastnetnummer, da der er uhyre høje telefontakster.

Med en GSM alarm, vil du undgå den høje telefontakst, da alarmen vil sende en SMS besked ud til indehaveren samt 4-5 selvvalgte personer. På den måde vil det ikke kun være dig der ved, når der er indbrud i dit hus, men også for eks. dine naboer, hvis det er dem du har udvalgt til din GSM alarm.

Du tror måske tyven er foran dig, i det de ofte bruger flere og flere forskellige metoder, når de bryder ind hos folk. Dette er dog ikke tilfældet med den GSM alarmer, da de altid vil kunne sende en SMS besked til dig og dine selvvalgte personer, da den kommunikere med netværket. Du har altså ingen grund til at bekymre dig, hvis tyven skærer telefonledningen over, da det absolut ingen indflydelse vil have. Derimod vil GSM alarmen allerede have sendt SMS beskeden ud med det samme, når uheldet er sket.

Er du ikke hjemme, men din nabo, vil vedkommende kunne nå at reagere og måske hindre i at tyven rent faktisk overhovedet får noget fra dit indbo med. Tyven vil konstant være i tidspres og for mindelig flygte fra indbruds stedet med det samme, hvis der er den mindste mistanke om, at han ikke er alene mere.

Skriv et svar