Hjem fra sommerferie – huset er stadig alene hjemme

Nu er de fleste ved at være hjemme fra sommerferien, hvor vi har gjort en ekstra indsats for at undgå inbrud imens vi var på ferie. Mange har haft naboen til at holde øje, trukket gardiner til/fra, vandet blomster, tømt postkassen, parkeret bilen i din indkørsel og andre gode ting.

Selvom ferien nu snart er slut, kan man ikke slappe helt af. Indbrudstyven er også tilbage, og en stor andel af indbrud sker i dagtimerne på hverdage. Så der er al mulig grund til stadig at sikre sin bolig.

Når hjemmet står tomt om dagen imens man passer sit arbejde, er der flere muligheder for at sikre sig. En gsm alarm har sensorer der vogter døre og vinduer, og bevægelses sensorer i stuen, gang mv. Hvis nogen indbruddstyv forsæget at tvinge sig adgang til dit hjem, vil alarmen blive aktiveret, og den trådløse gsm alarm sender dig besked på din mobiltelefon.

Husk alarm klistermærker på døre og vinduer signalerer, at du har taget action og forebygget et indbrud, og at alarmen aktiveres hvis noget tvinger sig adgang.

Velkommen hjem fra sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *