Hold øje med dit hus via alarm med kamera

Hvis alarmen går hjemme i din bolig mens du ikke er hjemme, så vil du sikkert gerne straks vide hvorfor din hus alarm er aktiveret. Det er nu muligt at at alarm sensoren med det indbyggede kamera tager nogle foto, som straks sendes til din smartphone. Du kan se hvem/hvad der er årsagen til alarmen er gået hjemme hos dig.

Er det f.eks. barnet det kommer hjem fra skole og ved en fejl ikke har frakoblet alarmen, så kan du se det, og hjælpe med at frakoble din alarm via smartphone app. Hvis det til gengæld er nogen du ikke kender, og kan se det er indbrudstyve, har du muligheden for at ringe til politiet med det samme, og fortælle dem hvad du ser.

Du kan også via en App bede alarmen om at tage et foto, så du kan se hvordan der ser ud i dit hjem netop nu. Det kunne f.eks. være under en rejse, at man vil holde øje, eller se hvad f.eks. hunden laver nu og her.

Er du på udkig efter en TrueGuard alarm med indbygget kamera og med gratis app til din bolig, så besøg Alarmkompagniet.dk der forhandler alarm med kamera fra TrueGuard.

Alarm med kamera

Alarm til hus med kamera. Hold øje med dit hus via den gratis app til TrueGuard foto alarm