Undgå indbrud i dit hjem med et alarmsystem

På denne tid af året, hvor mørket og kulden præger dagene, ser indbrudstyvene deres snit til at begå indbrud i de danske hjem. Med en tyverialarm mindsker du risikoen for indbrud. De nye smarte alarmer med “intelligent hjem styringer” kan tænde lyset i din bolig når du ikke er hjemme.

I mørket og kulden er der ikke mange der opholder sig udendørs. I mørket er det også meget nemmere for tyven at se om der er nogen hjemme. Hvis et hus eller lejlighed er helt mørkelagt, så er der med stor sandsynlighed ingen hjemme. I mørket har tyven også nemmere ved at gemme sig.

Alarmsystemer hjælper med at sikre boligen

Dit hjem skal være trygt for dig og din familie. Det er ikke en rar oplevelse at komme hjem til sit hjem efter et indbrud, hvor en fremmed har rodet rundt, og har stjålet værdigenstande – og i mange tilfælde uvurderligt arvegods.

Skulle du blive udsat for et indbrud, så vil alarmsystemet alarmere dig via din smartphone, og tiltrække opmærksomhed fra naboerne. Sirenen vil stresse tyven, der hurtigt vil forlade din bolig.

Alarmkompagniet tilbyder alarmsystemer til private

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet. Det er vigtigt at vælge et godt og pålideligt system, så du undgår fejl og problemer i hverdagen. Alarmkompagniet.dk tilbyder alarmsystemer med GSM simkort, eller IP løsning som tilkobles til din router. Der er ingen månedlige gebyrer til Alarmkompagniet. Du ejer selv alarmen, og styrer selv hvem der skal have besked når alarmen går.